Afgelopen woensdag 27 maart hadden we een unicum bij het KCD. Zes studenten ergotherapie aan de Arteveldehogeschool behaalden succesvol hun BelRAI-LTCF attest als indicatiesteller – mét uitstekende resultaten. 🚀
De studenten vertrekken hierdoor goed voorbereid naar de praktijk om een antwoord te bieden op de vragen van de woonzorgcentra bij het gebruik van BelRAI.

De zes studenten die succesvol hun BelRAI-attest behaalden, met collega Kaat die mee instond voor de opleiding (rechts).

De studenten waren onmiddellijk weg met de principes van BelRAI. Ze zagen snel de grote meerwaarde in die deze instrumenten kunnen betekenen voor het werkveld. Het feit dat elke student het attest met hoge resultaten behaalde, is de kers op de taart van een erg geslaagd traject.

Collega Liesbeth Verdonck

En het bleef niet louter bij theorie. De studenten gingen meteen aan de slag met het BelRAI-LTCF instrument tijdens hun stage. De inzichten die ze verworven tijdens hun opleiding werden zo meteen toegepast in het werkveld.

Het is indrukwekkend om te zien hoe sterk de ergotherapeutische bril van de studenten het BelRAI-verhaal versterkt. Zij zullen een ongelooflijke meerwaarde betekenen in het werkveld en denken tijdens de BelRAI-training al mee na over bruikbare, aanvaardbare en effectieve oplossingen voor de complexe zorguitdagingen die er liggen.

Collega Kaat De Gendt

Het was een enorm fijne samenwerking! Bedankt Arteveldehogeschool. Een warme bedanking aan Jolien Allart en Leen Bouckaert die dit project mee ondersteunden .🌟

Wil je zelf een opleiding volgen? Raadpleeg ons BelRAI-opleidingsaanbod hier. Wil je organisatie een samenwerking met het KCD aangaan? Of heb je interesse in een opleiding op maat? Contacteer ons via onderstaande knop en samen bekijken we de mogelijkheden.